Ravintolakeittiöiden ja
salitoimintojen yhdistävää
suunnittelua vuodesta 1995.

DAVANTI on ensiluokkaisten ravintolakeittiöiden ja niihin yhdistyvien ravintolasalien toimintojen suunnittelukonsultointiin erikoistunut brändi.

Yrityksen juuret ovat Suomessa ja nojaavat keittiösuunnittelija Jouni Heinosen vahvaan suunnitteluosaamiseen, projektinhallintataustaan, arkkitehtoniseen ajattelutapaan ja keittiöalan asiantuntijuuteen.

Pitkään uraan mahtuu lukuisia uniikkeja tilakokonaisuuksia niin huippuluokan ravintoloihin kuin valtiohallinnon merkittäviin rakennuksiin.

”Suunnittelemani tilakokonaisuudet mahdollistavat ravintoloitsijan oman luovuuden ja menestyvän liiketoiminnan toteuttamisen.”

– Jouni Heinonen

Ravintola
Demo Helsinki


Suomen pitkäikäisin Michelin-tähditetty ravintola toimi Uudenmaankadulla Helsingissä vuodesta 2003 lähtien. Lokakuussa 2024 avattiin uudet tilat Ruoholahdessa.

Factory-ravintolat
Finland


Vuonna 2000 perustetulla perheyhtiön ravintolaketjulla on 21 buffet-periaatteella toimivaa lounasravintolaa Suomessa.

Suomen Pariisin edustot


Suomen Pariisin edustustojen keittiöuudistuksen suunnittelu tilattiin kokonaisuudessaan Davantilta Suomesta. Kokonaisratkaisulla lopputuloksesta saatiin paras mahdollinen.