
Ravintolakeittiöiden ja
salitoimintojen yhdistävää
suunnittelua vuodesta 1995.
DAVANTI on ensiluokkaisten ravintolakeittiöiden ja niihin yhdistyvien ravintolasalien toimintojen suunnittelukonsultointiin erikoistunut brändi.
Yrityksen juuret ovat Suomessa ja nojaavat keittiösuunnittelija Jouni Heinosen vahvaan suunnitteluosaamiseen, projektinhallintataustaan, arkkitehtoniseen ajattelutapaan ja keittiöalan asiantuntijuuteen.
Pitkään uraan mahtuu lukuisia uniikkeja tilakokonaisuuksia niin huippuluokan ravintoloihin kuin valtiohallinnon merkittäviin rakennuksiin.


”Suunnittelemani tilakokonaisuudet mahdollistavat ravintoloitsijan oman luovuuden ja menestyvän liiketoiminnan toteuttamisen.”
– Jouni Heinonen
DAVANTIN Jouni Heinonen on uransa aikana suunnitellut satoja keittiöitä vaativiin tarpeisiin. Esittelyssä on kohteita, joissa suunnittelu on aloitettu koko ravintolalle varatun raakatilan suunnittelusta.
Keittiöille ja ravintolasalin toiminnoille etsitään ihanteelliset paikat sekä varmistetaan riittävien asiakaspaikkojen toteutuminen.

Ravintola
Demo Helsinki

Suomen pitkäikäisin Michelin-tähditetty ravintola toimi Uudenmaankadulla Helsingissä vuodesta 2003 lähtien. Lokakuussa 2024 avattiin uudet tilat Ruoholahdessa.


Factory-ravintolat
Finland
Vuonna 2000 perustetulla perheyhtiön ravintolaketjulla on 21 buffet-periaatteella toimivaa lounasravintolaa Suomessa.
Suomen Pariisin edustot
Suomen Pariisin edustustojen keittiöuudistuksen suunnittelu tilattiin kokonaisuudessaan Davantilta Suomesta. Kokonaisratkaisulla lopputuloksesta saatiin paras mahdollinen.


Yhteistyössä Bocuse d’Or Team Finland
DAVANTI toimi arvostetun Bocuse d’Or -kokkikilpailun Suomen edustajien sponsorina, keittiösuunnittelijana ja teknisenä tukena 2013–2020.
- Täysin uudenlaisten keittiölaitteiden, prototyyppien ja työvälineiden suunnittelu harjoitus- ja kilpailukäyttöön, kilpailijoiden tarpeiden mukaan.
- Lisäksi Suomen kilpailuihin ja tilauksiin tarkoitettujen keittiöiden suunnittelu esimerkiksi Hackman-Fiskars-Arabian toimitiloihin.