
Ravintolakeittiöiden kokonaisvaltaista suunnittelu-konsultaatiota

Kokenut kokonaisuuksien suunnittelija
DAVANTIN Jouni Heinonen on vahvalla osaamistaustalla varustettu ravintolakeittiöiden ja tilakokokonaisuuksien suunnittelukonsultti. Keittiöalalla vuodesta 1986 lähtien työskennellyt Heinonen on vierailut uransa aikana tuhansissa ammattikeittiöissä niin Suomessa kuin maailmalla, hakien oppia ja inspiraatiota.
Ravintolakeittiöiden suunnittelussa Heinonen tekee tiivistä yhteistyötä niin ravintoloitsijoiden, keittiömestareiden, kokkien kuin projektiin osallistuvien muiden ammattilaisten kanssa. Laaja osaaminen, korkea työmoraali ja vahva sitoutuminen projektien loppuun asti viemiseen tuottavat laadukasta työnjälkeä sekä toiminnallisia, asiakkaan ravintolaliiketoimintaa edistäviä ratkaisuja.


Monipuolinen osaaminen: tilasuunnittelu, projektinjohto ja rakentaminen
- Laaja ymmärrys ravintolakeittiöiden tarpeista ja ravintolaliiketoiminnan menestystekijöistä
- Aktiivinen yhteydenpito muihin suunnittelijoihin, arkkitehteihin ja urakoitsijoihin
- Laaja kontaktiverkosto ammattikeittiölaitteiden jälleenmyyjiin ja tehtaisiin helpottaa kustannustehokkaimpien ratkaisujen valintaa
- Pitkät asiakassuhteet ja korkea asiakastyytyväisyys
- Työkielet: englanti ja suomi
Työskentelyprosessin osa-alueet
– toteutus tilaajan tarpeen mukaan
Alustava tila- ja budjettisuunnittelu
Erikoissuunnittelu
Tarkennettu budjettisuunnittelu
Tekninen suunnittelu
Yhteistoiminta muiden suunnittelijoiden ja laitetoimittajan kanssa
Yhteistoiminta urakoitsijoiden kanssa
Projektin yhteenveto tilaajan kanssa
Huolenpito ravintolan ensimmäisen toimintavuoden aikana

Tutustu referensseihin

Ravintola Demo

Factory-ravintolat
